Over mij

Ilonka Olde Reuver of Briel

Ik ben Christen, mama, partner, mentor&coach, vriendin, collega, sport maatje….(1976).

Een echt mensen-mens, gevoelsmens kan je mij noemen. Want werken met mensen en helpen met zelfontwikkeling en levensvragen is mijn passie.
(*Ruim 20jr doelgroep Lieve dementerende jongeren en ouderen. * aantal jaren jeugdzorg)
Nu werk ik als Mentor en Coach.


Doordat ik met levensvragen rond liep kwam ik met Mental Coaching en PowerLife en Business Alpha in aanraking. En ben ik mij gaan verdiepen in het Evangelie en wie ik ben in mijn Christelijk Fundament. Er kwam een groot keerpunt in mijn leven en zo mocht ik God leren kennen en aannemen in mijn hart.

Ik ontmoette de man van mijn leven. ?En ik mocht ervaren dat ik een dochter van God ben! Ik mag mij geliefd voelen.
Door Mental Coaching & PowerLife Christen Coaching en Business Alpha weet ik wie ik ben en wat ik wil. God heeft een plan voor mij. Met scherpe bochten en heel veel hobbels ben ik gekomen waar ik nu sta.
Ik leerde weer leven vanuit mijn hart. Ik kan weer voelen vanuit mijn hart. En ik heb leiding over mijn gedachten, gedrag en gevoel. Door God centraal te stellen bij al mijn keuzes. En Gods stem te verstaan. Zo ervaar ik meer rust, ruimte, energie En Liefde om de dingen te doen die ik leuk vind. Ik ben een leukere moeder. En een ontspannen partner. En samen genieten we van het leven. En mogen we genieten van Gods wonderen en mooie natuur. Wij mogen Leven volgens Gods woord. Wij mogen Jezus weg volgen. En het Evangelie delen.

“Het zou zonde zijn als jouw talenten alleen talenten blijven en niet tot ontwikkeling komen.

Jij mag zijn wie jij bent. Jij mag stralen!“ Jij hebt zelf die keuze te maken.

Ilonka Olde Reuver of Briel ; Puur & Wilskracht- Mentoring & Coaching

E-mail: ilonka@puurenwilskracht.nl

Mobiel: 0653267336

Mentor& Coach/Christen/Wandel Coach