Blog

Je bent mooi zoals je bent.

Je bent mooi zoals je bent…. Ja ja jij hebt makkelijk praten. Hoor ik je denken… Maar ik zie alle verleidingen hier op Facebook. Van make up reclame tot crème die je rimpels verjagen komt voorbij. En ik heb er heel wat…! Ik kan er op blijven mopperen maar dat heeft geen…. want daar wordt het ook niet minder rimpelig van… Ik zie het als mijn “behaalde strepen”… Ik kies voor een gezond leven. Niet roken of zuipen. Wel een sapje op zn tijd omdat ik wel wil leven. Ik sport en heb daar plezier aan. Ik wil niet vast roesten. En ja die rimpels zijn er door de jaren heen niet minder op geworden. Als ik lach zie je ze goed en ik praat met Mn gezicht. 
Non-verbale communicatie. Tja, daar krijg ik krijg rimpels van. Maar ware schoonheid zit van binnen. Dus ik lach en straal ✨. Want Mn gezicht zit nou eenmaal het lekkerst zo. Ook jij bent krachtig genoeg. Lach ook eens wat vaker zou ik zeggen… Staat je goed! Zeg maar eens vaker tegen jezelf Hoe mooi je bent! Dat doe je te weinig hè? Maar dat je billen en buik te dik zijn zeg je dagelijks en ben je ook in gaan geloven. Je maakt jezelf de hele dag van alles wijs….Als je dan tegen jezelf praat laat het dan positieve woorden zijn. Wees niet zo hard voor jezelf… Benadruk je mooie kanten. Jij bent mooi zoals je bent…!!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *