Blog

Je relatie is als lavendel

Lavendel is een super mooie plant. Ik hou van haar paarse kleuren en zoete geuren. Onderhoud je je relatie net zo goed als die lavendel. Snoei jij wel eens in je lavendel?  Het is als onderhoud voor je relatie. Snoeien. Vanuit de basis. Jullie zijn samen de basis. Hier uit ontstaat groei. Snoei samen met je geliefde… Groeien doe je samen. Overwin samen je angsten om voor en met elkaar vanuit vertrouwen te kunnen leven. Dat is de basis
Vertrouwen en Liefde voor elkaar. 

Snoei je vanaf het harde, kale hout dan loopt de lavendel niet meer uit. Het vertrouwen

 en de Liefde is dan niet sterk genoeg. Te veel gesnoeid, dan is er geen groei. In de lavendel/jou relatie. 

Dus Snoei altijd vanuit de nieuwe uitloop. Die nieuwe uitloop staat voor jullie fijne gevoelens en mooie ervaringen samen. Het diepe, pure, gevoel. Daardoor ontstaan er nieuwe scheuten. En vandaar ontstaat er groei in de basis van de plant. In de Basis(Vertrouwen & Liefde) van je relatie zal groei ontstaan. Doe je dat niet dan groeit de lavendel struik wel door hoor. Maar valt het uit elkaar….De vorm is eruit. Dan heb je kans dat je relatie uit elkaar valt. Jullie fundament van Liefde is niet genoeg om de relatie in stand te houden. Helaas. Jij wilt toch ook alles doen voor jouw geliefde?

Net als jij houdt lavendel van warmte, aandacht en liefde. En een voedzame, kalkrijke grond. Jullie relatie moet ook gevoed worden. Weg met alle slechte dingen en ruis uit jullie relatie. Er is geen ruimte voor jaloezie of egoïsme.

Zorg dat je relatie veel meer vrucht zal dragen en zal bloeien. GA ER SAMEN VOOR! 

Geef of ontvang je de liefde niet? Dan heb je kans dat jullie relatie dood bloedt. Jij bent dan niet op de juiste plek waardoor jouw gevoelens in de relatie niet tot z’n recht zullen komen. En dus geen succes zal hebben. Er zijn ongeveer 150 soorten lavendel. Er zijn ook meerdere soorten relaties. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. De ware Liefde vinden is een erg mooi wonderbaarlijke zoektocht. Met jouw hart als 🧭kompas.

Volg je hart. Jij bent het waard. 

Goed onderhouden dus! 

En snoei op tijd.

Zo blijft de relatie gezond. 

GA ER SAMEN VOOR….!

Geschreven door Ilonka