Geen categorie

Mijn levenspad, mijn passie

Mijn weg is anders dan die van een ander. Maar ieder krijgt zijn deel mee in het leven. Wat zorgt voor groei. Of (tijdelijke) stilstand door verlamming.
Door een heftig voorval op het werk in de zorg heb ik mijn baan opgezegd. Een groot keerpunt in mijn leven. En zo leerde ik God kennen in mijn leven. Ik ging anders naar het leven kijken. En vond mijn antwoorden en kracht in het Evangelie. Het heeft mij veel geleerd. Ik ben het Leven aangegaan….Ik durf naar mijn Pure IK te kijken. Als ik achterom kijk zie ik de hand van God die altijd bij mij is geweest op mijn levenspad. Ik heb fouten gemaakt. Ben zelfs 2x gescheiden omdat ik de pure intense Liefde zocht. Maar God draaide alles ten goede en hielp mij op het rechte pad terug. Naar mijn fouten, naar mijn mooie kanten. Naar de mooie dingen in het leven. En naar wat God in mijn hart heeft gelegd. Hoe ik mijzelf mag zien door de ogen van God. Als Zijn geliefde dochter. Zo kan ik weer gelukkig leven. Daarvoor had ik ook Wilskracht nodig. Weten wie ik ben en Weten wat ik wil. En de kracht om het daadwerkelijk ook te doen. De stappen te zetten om mij dichter tot mijn ware IK brengen. Dat waren de stappen die ik zette in mijn persoonlijke relatie met God. Dat is mijn weg.

Hierin komen de woorden Puur & Wilskracht naar voren. Zo is mijn naam voor mijn praktijk geboren. Ik wil mijn kwaliteiten en talenten, mijn kennis en ervaringen met anderen delen. Anderen voort helpen is mijn passie. Het leven is zo mooi! Het leven zit vol met wonderen. Maar je moet wel zelf gaan doen. Zelf leren omgaan met je emoties En tegenslagen. Leven vanuit je passie en een relatie aangaan met God. Jij hoeft dit niet alleen te doen. God kent jouw weg. Hij kent jouw hart. Leer je hart volgen.
Je hebt altijd een keuze!! Ben je niet helemaal tevreden met je baan? Zit je niet lekker in je vel? Ervaar jij problemen in jouw relatie? Onrust in je hart?Ga dit dan samen met mij onderzoeken. Belemmeringen, geen energie, lichamelijke klachten, futloos voelen, niet goed genoeg voelen. Het is niet nodig! Het is niet waar!! Jij bent veel meer waard. Hier ligt mijn kracht!!
Puur & Wilskracht. Met mijn Christen Fundament. Dit wil ik graag uitdragen als mentor & coach voor jou.
Laat mij een stukje met jou meelopen in jouw Levensverhaal.