Geen categorie

Puur & Wilskracht – Coaching; De Naam.

Puur & Wilskracht Coaching. Waar komt deze naam vandaan?
Ik heb geleerd om Puur naar mezelf te kijken. En mezelf niet te vergelijken met anderen.
Ik leef mijn leven vanuit mijn Christen fundament. En mag mijzelf zien door de ogen van Jezus. Met liefdevolle ogen. Zonder oordeel. Puur en geliefd.

Met scherpe bochten en hobbels ben ik gekomen waar ik nu sta. Die weg is anders dan die van de ander. Maar door naar mijn Pure IK te kijken. En leven vanuit mijn hart en Christen Fundament. Daarvoor had ik Wilskracht nodig. De kracht om stappen te zetten die mij dichter tot mijn ware IK brengen. Hierin komen voor mij De woorden Puur & Wilskracht naar voren.


Liefs van Ilonka , Mental Coach
Puur & Wilskracht Coaching
ilonka@puurenwilskracht.nl

06-53267336

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *